Πέστα Χρυσόστομε

*«Ο Θεός γεννήθηκε στους Φιλίππους…» δήλωσε Καθαρά Δευτέρα η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα η οποία μαζί με την Πρόεδρο της Δημωφέλειας χαιρέτισαν τους τολμηρούς που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

*Απορίας άξιο πως ενώ όπως φαίνεται ο π. Υπουργός και Β΄ Άντιπρόεδρος της Βουλής δέχτηκε μέσα σε λίγους μήνες δεύτερο χτύπημα έξω από το σπίτι του αυτό δεν φυλάσσεται επί 24ωρο.

*Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους περισσότερους πολιτιστικούς συλλόγους να υλοποιήσουν τα προγράμματά τους ανήμερα Καθαράς Δευτέρας.

*Στο Ακροβούνι βρέθηκε όπως κάθε χρόνο ο π. Υφυπουργός Μιχάλης Τιμοσίδης μιας και η φιλία του με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και π. Δασάρχη κρατάει από παλιά.

*Παραμένουμε στο Παγγαίο μιας και στον σύντομο απολογισμό που έκανε ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα έργα και στις ημέρες του τέως.

*Αν δεν φέρει το επενδυτικό σχέδιο η π. Νομαρχιακή σύμβουλος κ. Αννα Ζήκου μέχρι την Ανοιξη για το Δασικό χωριό θα ξεκινήσει από την αρχή η διαδικασία αξιοποίησής του. Αυτό δήλωσε μιλώντας στο  Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο Δήμαρχος Παγγαίου συμπληρώνοντας ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει και τα ενοίκια .

*Στο τρέξιμο είναι ο Δήμαρχος του Νέστου ο οποίος έβαλε ως στόχο να μην περιμένει και πολύ μέχρις ότου ενεργοποιήσει την εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου της περιοχής και δεν έχει και άδικο.

*Ανω κάτω τα έκανε μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευρωβουλευτής Γλέζος και για αντίβαρο επικοινωνιακό ο Τσίπρας είδε το Μίκη χθες.

*Στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει με τα αρμόδια υπουργεία ο π. βουλευτής της ΝΔ έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου ενεργώντας σαν να είναι ακόμα στα πράγματα και όπου βρίσκει προσχώματα δεν διστάζει να επικοινωνεί με τους κυβερνητικούς συναδέλφους του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s