Αυστηρό μήνυμα Καλαντζή που φέρεται να δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ

Σοκαρισμένη η οικογένεια του π. Υπουργού κινείται πλέον κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ ακόμα και ιδιωτική εταιρεία Σεκιούριτυ έχει αναλάβει τη φύλαξη της οικίας, του γραφείου αλλά και συγγενών του Γιώργου Καλαντζή

Δεν έφτανε ο πονοκέφαλος της μη εκλογής Καλαντζή στις τελευταίες Εθνικές εκλογές, ο π. Αντιπρόεδρος της Βουλής έχει να αντιμετωπίσει και το διπλό χτύπημα έξω από το ίδιο του του σπίτι μέσα σε διάστημα 10 μόλις μηνών όταν για δεύτερη φορά το τζιπ μάρκας Μερσέντες το οποίο χρησιμοποιεί η σύζυγός του Θεοδώρα (Ντόρα)  παραδίδεται στις φλόγες από αγνώστους που τις μεταμεσονύχτιες ώρες με γκαζάκια στουπιά και πετρέλαιο περιλούσανε το πολυτελές ΙΧ σπέρνοντας πανικό στην γειτονιά του Αγίου Λουκά.
Πιο συγκεκριμένα παρά τις προσπάθειες αλλά και το ενδιαφέρον ακόμα και υψηλόβαθμων στελεχών της ΓΑΔΑ που επικοινώνησαν και συνεργάστηκαν με τους άνδρες της ΑΔ Καβάλας την πρώτη φορά πριν από 10 μήνες όταν το τζιπ παραδινόταν στις φλόγες προκειμένου να πιαστούν οι ένοχοι εντούτοις δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στις έρευνες για την ανεύρεση των δραστών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος η φύλαξη του π. Αντιπροέδρου της Βουλής αλλά και μελών της οικογένειάς του τόσο στην Αθήνα όσο και στην γενέτειρά του την Καβάλα ήταν διακριτική αλλά ισχυρή κάτι το οποίο όμως δεν συνέβαινε τις τελευταίες εβδομάδες με αφορμή την μη επανεκλογή του. Αυτή την ευκαιρία φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες και επανέλαβαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο  αυτό που έπραξαν λίγες ημέρες πέρυσι πριν το Πάσχα τοποθετώντας γκαζάκια και πετώντας εύφλεκτο υγρό στο τζιπ επίσης τύπου Μερσεντές που αντικατέστησε το πρώτοπου είχε παραδοθεί στις φλόγες.
Σύμφωνα με έγκυρους κύκλους από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του τ. Υπουργού οι άγνωστοι δράστες γνωρίζουν τη μεγάλη αδυναμία που έχει ο ίδιος ο Γιώργος Καλαντζής προς τη σύζυγό του Ντόρα και στοχεύουν κατά αυτό τον τρόπο στο να πλήξουν τον ίδιο ενώ κάθε αναφορά περί τυχαίου γεγονότος όπως ακριβώς είχε χαρακτηριστεί η περίπτωση του πρώτου εμπρησμού φαίνεται να καταρρίπτεται μιας και οι δράστες ακολούθησαν την ίδια μεθοδολογία κάνοντας τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη συλλογή στοιχείων και τη σύλληψή τους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s