Πέστα Χρυσόστομε

*Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσω από το AIR SHOW και ότι γράφετε και ακούγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δήλωσε ο Σμήναρχος Παναγιώτης Γεωργιάδης.

*Ο Διοργανωτής της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Καβάλα κ. Στράτος Αδάμ μιλώντας χθες στο Ράδιο Νεάπολις 90.8  αναφορικά με την εθελοντική του συμμετοχή στη διοργάνωση του αεροπορικού σόου αποκάλυψε την ύπαρξη χορηγιών που τελικά δεν δόθηκαν.

*Αν καταφέρει η Αλεξάνδρα Τσανάκα και πάρει το χαρτί της παραχώρησης των στρατοπέδων για 100 χρόνια τότε θα έχει κάνει την πρώτη της επιτυχή κίνηση ως βουλευτίνα μιας και οι προκάτοχοί της το πάλευαν ανεπιτυχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

*Αναπολεί τις μέρες που ήταν Δήμαρχος ο Κωστής Σιμιτσής ενώ με τις επιστολές που δημοσιεύει στα τοπικά ΜΜΕ εξακολουθεί να περνάει επιφανειακά τα περισσότερα από τα σοβαρά θέματα τα οποία άφησε άλυτα μετά από 8 χρόνια διοίκησης.

*«Μπορεί να άλλαξε η κυβέρνηση αλλά η γραφειοκρατία για τα ΑΜΕΑ σε επιτροπές και ασφαλιστικούς φορείς ζει και βασιλεύει…» μου δήλωσε χθες ο Μάκης Κρεμμύδας ζητώντας επιτάχυνση των μεταρρυθμιστικών δεσμεύσεων της νέας Κυβέρνησης.

*«Είναι πιο εύκολο συμπλήρωσε ο Πρόεδρος των ΑΜΕΑ να επικοινωνήσεις με το Διοικητή του ΙΚΑ στην Αθήνα παρά με το ΙΚΑ εδώ στην Καβάλα μιας και κανείς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα.

*Πάντως αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες στο ΙΚΑ με τη θεώρηση των βιβλιαρίων και τις ατελειώτες ουρές δεν έχει προηγούμενο.

*Τις παραιτήσεις διοικητών ΔΕΚΟ ζητά η κυβέρνηση και όπως μαθαίνω κάποιοι σκέπτονται και το ενδεχόμενο να μην παραιτηθούν του δικαιώματος αποζημιώσεως.

*Μεγάλη πρόοδος στη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί της Θάσου μπορεί να θεωρηθεί η είδηση ότι μόλις χθες υπήρξε η παράδοση και παραλαβή στο Καλογερικό του νέου ειδικού απορριμματοφόρου αλλά και των μπλε κάδων προκειμένου να συλλέγονται γυαλί, χαρτί και αλουμίνιο.

*Λευκή Νύχτα το Μάιο αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος στην Καβάλα ενώ οι επαγγελματίες περιμένουν να δουν άνοιξη στα ταμεία τους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s