Πέστα Χρυσόστομε

*Πολλά θα ακούσουμε ακόμα για την τίρφη τον λιγνίτη αλλά και για το LNG όπως επίσης και για τον χρυσό του Παγγαίου όπου τα σενάρια εκμετάλλευσής δεν σταματούν την ίδια ώρα που η Ελλάδα χρεοκοπημένη αναζητά σωτηρία επιχειρώντας να επιστρέψει στην ανάπτυξη μέσω του πρωτογενούς τομέα.

*Από την άλλη το φρένο του ξεπουλήματος φιλέτων μέσω ΤΑΙΠΕΔ είναι κάτι που θα πρέπει να μας βάλει όλους σε σκέψεις για το εάν θα πρέπει να εμπιστευτούμε ξένους στην εκμετάλλευση του πλούτου αυτής της χώρας.

*Ελπίζουμε το Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Ελευθερούπολης να μην έχει την ίδια τύχη με το Συνεδριακό Κέντρο της δικής μας Μητρόπολης στη Λυδία.

*Ήταν κάποτε της μόδας η ένταξη τέτοιου είδους έργων σε ευρωπαϊκά προγράμματα όπως επίσης ήταν γνωστό και το γεγονός ότι η αξιοποίησή τους σκόνταφτε πάντα στην έλλειψη πλάνου με αποτέλεσμα να μην έφερναν ποτέ πίσω τα λεφτά τους.

*Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων έργων χωρίς καμία περαιτέρω αξιοποίηση ή κατ΄ ελάχιστη χρήση είναι τόσο το Εκθεσιακό Απόστολος Μαρδύρης όσο και το Κλειστό Κολυμβητήριο στο Περιγιάλι.

*Ο Αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων μπορεί να βρίσκεται σήμερα λόγω Ουνέσκο στο επίκεντρο της δημοσιότητας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι επί δεκαετίες ήταν παρατημένος στην τύχη του.

*Το μέγεθος της δημοσιότητας των ανασκαφών της Αμφίπολης θα ωχριούσε μπροστά σε αυτά που έχουν αναδειχθεί στην περιοχή των Φιλίππων όπου οι έρευνες λόγω έλλειψης κονδυλίων έχουν παγώσει.

*Την Κυριακή της Ορθοδοξίας οι π. βουλευτές Πασχαλίδης και Καλαντζής βρέθηκαν στην Μητρόπολη Ελευθερούπολης όπου στο τέλος της θείας λειτουργίας πήραν από μία εικόνα και ακολούθησαν την Λιτανεία.

*Βαριές οι καταγγελίες που ακούγονται από τις ναυτιλιακές εταιρείες για τη διοίκηση του Λιμεναρχείου της Καβάλας και μάταια κάποιοι περιμένουν να ακούσουν την επίσημη θέση του Λιμενάρχη τόσο για τις ακινησίες των φέρυ, όσο και για τη μη εκτέλεση δρομολογίων χωρίς ενημέρωση των επιβατών, όσο και τις συχνές βλάβες που παρουσιάζουν.

*Περίπου ένα χρόνο θα διαρκέσει η συγκατοίκηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα νέα γραφεία στον Καπνεργάτη μιας και όπως μαθαίνω από το 2016 κάθε ένας θα δημιουργήσει το δικό του χώρο.

*Τον Απρίλιο  θα ξεκινήσει στην Κομοτηνή η εκδίκαση της υπόθεσης Μπουδακίδου και των εμπλεκομένων π. διοικούντων και υπηρεσιακών παραγόντων  της Νομαρχίας Καβάλας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s