Πέστα Χρυσόστομε

*Με την Ουνέσκο τα πάμε καλά στα σαλόνια του Θεοχαράκη όπου βλέπουμε και τον Σαμαρά να βάζει πλάτη αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η Ουνέσκο δεν έλκει και τον επικεφαλής των νεοεκλεγέντων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

*Για ποιο λόγο αναρωτιόταν και ο Πρόεδρος της Ευρωπαικής Κίνησης της Καβάλας συμπαθής συνάδελφος δεν παραβρέθηκε ο ίδιος ο Τσίπρας (εξ Ελευθερουπόλεως)  στην από κοινού διεκδίκηση του αιτήματος της ένταξης στα μνημεία της Ουνέσκο του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων.

*Τελικά το χει η κούτρα μας να μην μονιάζουμε και να μην παλεύουμε από κοινού ενώ την ίδια ώρα κορυφαίες επιλογές του τόπου γίνονται αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης με τα γνωστά μικροπολιτικά οφέλη (κατόπιν ενεργειών μου…)

*Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση του ΤΑΠ που και οι 4 γαλάζιοι βουλευτές της ΝΔ επί Σαμαρά έκαναν ότι δεν έβλεπαν η καλύτερα άλλα δήλωναν εδώ και άλλα στον κ. Σκούφιας.

*Ο Τσαταλμπασίδης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση πολιτικού και πέρα από την τελευταία  βουλευτική του κάθοδο αυτό που μετράει περισσότερο για τον Λάζαρο είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

*Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν και έτρεξε δίπλα στη νέα Δήμαρχο Καβάλας εντούτοις δεν βρέθηκε εντός ψηφοδελτίου.

*Σε ανοδική τροχιά το εκπαιδευτικό και σπουδαστικό έργο του ΤΕΙ Καβάλας και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που βγαίνουν εν καιρώ κρίσης φωτεινά μυαλά εκεί ψηλά στον Αγιο Λουκά.

*Βομβαρδισμένοι δρόμοι είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του επαρχιακού δικτύου με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί ειδικά τις βραδινές ώρες να έχουν να παλέψουν αρκετές αντιξοότητες.

*Άντε τώρα να ακουστεί και πάλι για το Νοσοκομείο το όνομα του Χριστοφιλογιάννη τι έχουμε να ακούσουμε από το γιατρό στις Κρηνίδες.

*Πάντως για την άλλη θέση προς λιμάνι πλευρά όπως μαθαίνω τρίβεται ο Σάββας…

*Επιτάχυνση εργασιών διακρίνω στον ΟΛΚ η κάνω λάθος;

*Στα προεκλογικά μας γραφεία στην Ερυθρού ετοιμάζεται να στεγαστεί μόνιμα ο δημοτικός μας συνδυασμός «ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΑΒΑΛΑ» μετά από την ευγενική παραχώρηση του ιδιοκτήτη στρατηγού που με έχει σκλαβώσει.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s