Πέστα Χρυσόστομε

*Δύσκολες στιγμές για τους αιρετούς με τις περικοπές στους πόρους από την κεντρική διοίκηση που έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να δημιουργήσουν έσοδα χωρίς να πρέπει να επιβαρύνουν και πάλι το δημότη.

*Χρειάζεται αναπτυξιακή προοπτική και αυτό που μετράει είναι το όραμα που δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα αιρετό όπως επίσης δεν θα πρέπει να αφήνει τίποτα αναξιοποίητο από τις παραγωγικές δυνάμεις και τις πηγές του τόπου του.

*Κάπως έτσι ο τουρισμός είναι η κινητήριος δύναμη απέναντι στο νησί, ενώ η γεωργία και η κτηνοτροφία μαζί με τη δαντέλα των παραλιών δίνουν πλούτο σε Νέστο και Παγγαίο με τη γεωθερμία να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή ενίσχυσης των εσόδων του Δήμου. Όσον αφορά την Καβάλα μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα και αν πάρουμε ως παράδειγμα τη χρυσή δεκαετία του ’80 θα αντλούσαμε πολλά μαθήματα.

*Στο στόχαστρο πολλών και διαφορετικών ερμηνειών θα μπορούσε να μπει η πώληση της ΒΦΛ στον επιχειρηματία Λαυρεντιάδη την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι ζουν μεγάλο δράμα παραμένοντας απλήρωτοι η όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται (της εργολαβικής…) σε συνθήκες γαλέρας.

*Δεν έχεις από κάπου εισόδημα γιατί παρασιτούσες για χρόνια, τελειώνει η αργομισθία σου, εκπνέει η συμμετοχή σου στο Δ.Σ. ε… είναι ώρα να γίνεις Συμπαραστάτης του Πολίτη.

*Ας σοβαρευτούμε κύριοι και ας αφήσουμε πρόσωπα που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν και όχι κυφήνες που πάνε να βολευτούν ως Συμπαραστάτες.

*Δεν πολυάρεσε στον Πασχαλίδη η βράβευση Καλαντζή από τον Μητροπολίτη και όπως μαθαίνω η διοίκηση Αναστασιάδη προετοιμάζει 2η λαμπρότερη βράβευση του Γιάννη ο οποίος αν και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις δισταυρίες εντούτοις έχει χωνέψει οικογενειακός την πρωτιά Παναγιωτόπουλου.

*Πολύ καλά πηγαίνει η ΕΑΣ Καβάλας και όπως μαθαίνω ενδυναμώνεται σε τέτοιο βαθμό που όλο και περισσότεροι αγρότες εντάσσονται δυναμικά στις τάξεις της.

*Μέρες ανάπτυξης και επικοινωνίας στην υπηρεσία του πολίτη θα χαρακτήριζε κάποιος την παρουσία στη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας του Παναγιώτη Τσεντεμείδη ο οποίος είναι δραστήριος και βλέπει μπροστά.

*Ποιο δυνατά θέλουν οι νέοι επαγγελματίες να παίζουν μουσική τις βραδινές ώρες ειδικά στους πεζόδρομους και δεν έχουν και άδικο μια και η Καβάλα ειδικά τις νυχτερινές ώρες θυμίζει νεκρούπολη.

*Τώρα που κάποιοι σκέπτονται το πώς θα αξιοποιήσουν τα στρατόπεδα καλό θα ήταν να μην κάνουν πολλές επαφές με τους γνωστούς τσιμεντάδες εργολάβους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s