Πέστα Χρυσόστομε

*Στα μαχαίρια οι νεοδημοκράτες οι οποίοι ψάχνονται και δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν το τι συμβαίνει με την εμμονή Σαμαρά να μην θέλει να ανοίξει τις διαδικασίες στο κόμμα που σημαίνει ότι μπορεί και να χάσει  την αρχηγία.

*Πολλά στελέχη ακόμα και υψηλόβαθμα στις τοπικές ΝΟΔΕ πάντως είναι διχασμένα όσον αφορά τη στάση του π. Πρωθυπουργού και κρατούν στάση αναμονής.

*Στα κατά τόπους προβλήματα που δημιούργησε η παρατεταμένη βροχόπτωση έριξαν το βάρος τους οι αιρετοί μέσα στο Σαββατοκύριακο και ήταν φυσικό να αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο.

*Στη Λεκάνη το χιόνι έφτασε τους 80πόντους και όπως δήλωσε ο Τσακαλίδης χθες μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 η συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια ήταν άμεση με αποτέλεσμα να κρατηθούν ανοικτοί οι δρόμοι.

*Τα σχολεία έμειναν κλειστά χθες στον π. Δήμο Ορεινού ενώ κλειστό παρέμεινε και το Γυμνάσιο αλλά και το Λύκειο της Νέας Περάμου λόγω της πλημμύρας του λεβητοστασίου.

*Στο Δήμο Παγγαίου πάντως τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που ο Χάρης Παπαδόπουλος Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ έτρεχε επί 24ώρου προκειμένου να βρει λύσεις.

*Για παράδειγμα στη βάλτα έγινε υπερχείλιση του βιολογικού γιατί όπως δήλωσε χθες μιλώντας στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο ίδιος ο Δήμαρχος κάποιοι έφθασαν στο σημείο να συνδέσουν την απορροή των ομβρίων πάνω στο βιλογικό!

*Κλειστός αυτοκινητόδρομος χωρίς ασφάλεια μιας και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στην Εγνατία στο ύψος πάνω από την Άσπρη Άμμο  όπου η έλλειψη προστατευτικών διχτυών έφερε τους βράχους μέσα στο οδόστρωμα.

*Ψηφιακό σήμα για τη DIGEA γιοκ τα τελευταία 24ωρα μιας και ο δρόμος κλειστός εκεί ψηλά προς το όρος Υψάριο στη Θάσο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσεγγίσουν οι τεχνικοί.

*Στο πόδι και ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος ο οποίος συντόνιζε τις υπηρεσίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία.

*Η ισότητα των δύο φύλων σημαίνει πρώτα απ όλα σεβασμός και πίστη στον άνθρωπο.

*Αντε τώρα ο Πασχαλίδης να εξηγήσει γιατί διατηρούσε περίπου 100χιλ ευρώ σε Γερμανική τράπεζα και δεν είχε επιλέξει μια Ελληνική.

Σχολιάστε