Πέστα Χρυσόστομε

*Την επαναλειτουργία και της ΕΡΑ Καβάλας αναμένει ο π. Διευθυντής της Δημήτρης Κρομμύδας ο οποίος ακόμα το σκέφτεται αν θα επανέρθει από την συνταξιοδότηση στην ενεργό δράση μιας και προβλέπεται από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε.

*Για μία ΕΡΤ η οποία δεν θα έχει αγκυλώσεις και κομματικές δεσμεύσεις συμπλήρωσε  μιλώντας χθες στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο κ.Κρομμύδας ο οποίος έκανε αναφορά και στα προβλήματα ηλεκτροδότησης της Ντίτζεα θυμίζοντας χαρακτηριστικά ότι για τις περιπτώσεις διακοπών είχε αγορασθεί από την ΕΡΤ ειδικό ηλεκτροπαραγωγικό ζεύγος.

*Δεύτερη χιονόπτωση έχει κάνει την πρόσβαση στο Υψάριο εξαιρετικά δύσκολη όπως δήλωνε χθες από το νησί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Σ.Μαλλιαρός την ίδια ώρα που έχουν σπάσει τα τηλέφωνα της Ντίτζεα για την έλλειψη σήματος από πολλά σημεία στο Νομό Καβάλας.

*Πανικός έχει προκληθεί από τα φημολογούμενα περί των παιδικών σταθμών και του ορίου των 6.000 ευρώ ετησίου εισοδήματος προκειμένου να μπορούν οι Καβαλιώτες να αφήνουν τα παιδιά τους.

*Τώρα όσον αφορά τις πασχαλινές εκδηλώσεις που ετοιμάζει η Δημοτική Αρχή στα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα στο Περιγιάλι πρέπει άμεσα να γίνει γνωστό το πρόγραμμα να σχεδιαστούν προκειμένου να έχουν και την ανάλογη επιτυχία.

*Είναι αυτό που λέγαμε πάντα …ότι πρέπει να γίνει η αρχή και να πατήσουμε πόδι στα κτήματα του Δήμου τα οποία αποτελούν περιουσία του Καβαλιώτικου λαού και να μην περιμένουμε απλά το πότε το αρμόδιο Υπουργείο αποφασίσει να δει σοβαρά το όλο ζήτημα.

*Περνούν την περίοδο προσαρμογής οι νέοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ σύντομα αναμένεται να δούμε και το πόσο μαχητικοί είναι αναφορικά με την διεκδίκηση λύσεων στα πολλά και στάσιμα προβλήματα του τόπου.

*Πολύ βαριά μηχανήματα από την Κομοτηνή επιστράτευσαν από την Περιφέρεια προκειμένου να βρίσκονται στα πλημμυρισμένα Τενάγη για τη διάνοιξη δρόμων προκειμένου να ξεβυθιστεί η όλη περιοχή. Το μόνο που αναρωτήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας είναι για το εάν θα μπορέσει να τα κρατήσει η βαλτώδης επιφάνεια του εδάφους στα Τενάγη, και δεν έχει και άδικο.

*Και όπως ήταν αναμενόμενο και πάλι προετοιμάζεται για την ερχόμενη Δευτέρα νέα σύσκεψη για το ίδιο ζήτημα.

*Προσοχή όσοι κυκλοφορείται στην Εγνατία μιας και οι κατολισθήσεις λόγω βροχοπτώσεων είναι μια πραγματική απειλή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s