30 + 20 + 28 = 78.000 € σύμφωνα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις Καλαντζή ΠΑΡΤΥ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν μετά την  ετήσια χρηματοδότηση 30.000 ευρώ από ΟΠΑΠ κλπ,  αλλά και 20.000 ευρώ με την αιτιολογία για εκλογές, έξτρα ποσό 28.000 ευρώ αποκαλύπτει σήμερα η ‘Ν΄ ότι δόθηκαν για τακτοποίηση οφειλών στην εφορία κλπ

Συνεχίζεται το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ΄Ν΄ με στοιχεία που σοκάρουν από το προσωπικό ημερολόγιο του τ. Υπουργού Γιώργου Καλαντζή μέσα από το οποίο είναι ευδιάκριτες οι διαδρομές χιλιάδων ευρώ προς μεγαλοεκδότη ο οποίος όπως γίνεται σαφές βρίσκεται στο payrollτου γνωστού πολιτικού.
Σύμφωνα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις του π. Β Αντιπροέδρου της Βουλής οι οποίες δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης και δεδομένης της σιωπής του απέναντι στα επίμονα δημοσιογραφικά μας ερωτήματα η ΄Ν΄ θα συνεχίσει να αναζητά όλη την αλήθεια στις περίεργες διαδρομές δεκάδων χιλιάδων ευρώ για τα οποία θα πρέπει να γίνει γνωστό το πόθεν έσχες τους.
Μέχρι στιγμής μέσα από τις αποκαλύψεις της ΝΕΑΠΟΛΙΣ οι οποίες πηγάζουν μέσα από ενδελεχή ρεπορτάζ μετά τα 30χιλ ευρώ που φαίνεται ότι διασφάλισε προς τον αρεστό του εκδότη μέσω κρατικής διαφήμισης, ΟΠΑΠ κλπ, ποσό 20.000 ευρώ φαίνεται ότι δόθηκε για τις Εθνικές εκλογές του 2012 στις οποίες ο κ. Καλαντζής συμμετείχε και εξελέγη, ενώ νέο ποσό ύψους 28.000 ευρώ φαίνεται ότι δόθηκε για υποχρεώσεις του μεγαλοεκδότη και τακτοποίηση υποχρεώσεών του στην εφορία.
Η ‘Ν’ θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις και θα προχωρήσει στην αποκάλυψη όλων των επίμαχων σημείων από το προσωπικό ημερολόγιο του τ. Υπουργού προκειμένου να λάμψει όλη η αλήθεια ενώ παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές μας κλήσειςπρος τον κ. Καλαντζή προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά μας κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s