Απουσίαζε η Σοφία Μπουδακίδου. Το ΄βαλε στα πόδια ο Θόδωρος

Για τις 18 Απριλίου του 2016 πήρε αναβολή η δίκη της υπόθεσης Μπουδακίδου χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Κομοτηνή ενώ αίτηση αναβολής υπέβαλλε μόνο ο π. Νομάρχης Καβάλας λόγω κωλύματος του συνηγόρου του

Μετά από διήμερη αναμονή Τετάρτη και Πέμπτη 22 και 23 Απριλίου τελικά δεν έφθασε η υπόθεση στην εκδίκασή της στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην Κομοτηνή λόγω παρέλευσης του ωραρίου αλλά και λόγω κωλύματος ως προς την παρουσία των συνηγόρων μετά και από 3η συνεχόμενη μετάθεσητης εκδίκασης.
Στο Δικαστικό μέγαρο Κομοτηνής δεν προσήλθε η κατηγορουμένη Σοφία Μπουδακίδου για την οποία εκκρεμεί ως γνωστόν ένταλμα σύλληψης, ενώ παρόντες στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων εκτός των υπολοίπων κατηγορουμένων του π.προισταμένου Οικονομικού κ. Ν.Τσαμαλίκου, των π. Αντινομαρχών Κ.Τζώτζου, Γ.Τσαλουχίδη, του εκπροσώπου τύπου κ. Κ.Τσακίρη και του π. Νομάρχη Θ.Καλλιοντζή,  ήταν ο Οικονομικός Επιθεωρητής κ. Επαμεινώνδας Αδαμακόπουλος και οι π. Αντινομάρχες και Νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Γάκης, Κώστας Αντωνιάδης, Θανάσης Βαφειάδης, Κώστας Ευθυμιάδης, Νίκος Χατζηχρήστου, και Άγγελος Σμυρλόγλου. Η υπόθεση με αριθμ. πινακίου 15 εκφωνήθηκε λίγο πριν τη λήξη του ωραρίου (15.00) ενώ μόνο ο π. Νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής ζήτησε την αναβολή της λόγω κωλύματος του συνηγόρου του ο οποίος εκπροσωπούσε κατηγορουμένη στην υπόθεση Βατοπεδίου στη Θεσσαλονίκη, κάτι που τελικά δεν αφορούσε όμως την χθεσινή ημέρα. Με φανερή την κούραση στα πρόσωπα των δικαστών και με την παρέλευση του ωραρίου αποφασίστηκε η αναβολή τελικά της δίκης για τις 18 Απριλίου 2016.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s