Πέστα Χρυσόστομε

*Στον ίδιο τον Τσίπρα απευθύνονται οι αγρότες της Καβάλας και ειδικότερα των Φιλίππων μιας και όπως ανέφερε στην επιστολή του χθες ο πρόεδρός τους Θέμις Καλπακίδης περιμένουν την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων.

*Μιλώντας χθες στο Ράδιο Νεάπολις 90.8 ο κ. Καλπακίδης κατήγγειλε εκβιαστικές απειλές και διλλήματα που τίθενται τηλεφωνικά στους αγρότες σε σημείο μάλιστα που όπως ανάφερε αν δεν συμφωνήσουν παραχωρώντας τα χωράφια τους αυτά αναγκάστηκα θα απαλλοτριωθούν!

*Τα αποθεματικά των ΟΤΑ αν παραχωρηθούν για την αποπληρωμή δόσεων αναμένεται να στραγγίξει όλη η αγορά και να μείνουν πίσω ακόμα και έργα μου έλεγε τις προάλλες αιρετός ενώ από πλευράς κυβέρνησης ξεκαθαρίζεται ότι θα επιστραφούν όλα και μάλιστα με υψηλότερο επιτόκιο.

*Λόγω λόγω λόγω …κλείνει η Παλιά Βιβλιοθήκη η οποία σημειωτέων άφησε το πολιτιστικό και καλλιτεχνικό της στίγμα!

*Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στα στρατόπεδα στο Περιγιάλι και όπως μαθαίνω η ίδια η Δήμαρχος έχει πάρει πάνω της την υπόθεση.

*Άλλωστε δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν ότι θα πρέπει να πατήσουμε πόδι στα στρατόπεδα ανοίγοντάς τα στο λαό, και αυτό θα πρέπει να οδηγήσει και στο επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από το γκρέμισμα των τοιχίων.

*Ο χώρος είναι ιδανικός για περπάτημα, τζόκινγκ, ποδήλατο και πολύ παιχνίδι!

*Η πίκρα για το ατυχές αποτέλεσμα του ΑΟΚ μέσα στο Ανθή Καραγιάννη είναι μεγάλη για όλους αυτούς που προσπάθησαν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν να φέρουν νικηφόρο αποτέλεσμα.

*Για το πλωτό LNG, τη γεωθερμία όπως επίσης και τα άλλα ανοικτά θέματα με τα ερευνητικά πεδία και τον ορυκτό πλούτο της χώρας  πρέπει να υπάρξει πρώτα σε επίπεδο Εθνικής Οικονομίας συνεννόηση σε κυβερνητικό επίπεδο με την τρόικα και τους Ευρωπαίους εταίρους μας και αφού αποκατασταθεί το περιβάλλον να ανοίξει η κουβέντα για την αξιοποίησή τους.
*Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου η εκδήλωση στην Καβάλα για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.
Θεωρείται για να παινέψουμε και το σπίτι μας επιτυχία η επιλογή της πόλης μας σε μία περίοδο που λιγοστές είναι οι εκδηλώσεις τέτοιου μεγέθους.

*Καρφώνει ο ένας επαγγελματίας τον άλλον και αναρωτιέμαι το γιατί…όταν σε μία τουριστική περιοχή όπως ο Ν.Καβάλας θα έπρεπε να υπήρχε κοινή φιλόξενη στάση απέναντι στον επισκέπτη που θέλει να αφήσει τα λεφτά του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s