Ιστορικό

Η πολιτική ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄ΝΕΑΠΟΛΙΣ΄ ξεκίνησε το 2000 ως εβδομαδιαία στο Νομό Καβάλας και έως σήμερα αποτελεί μία ανεξάρτητη και αδέσμευτη τοπική φωνή με πλήθος αναγνωστών κάθε Παρασκευή. Διανέμεται σε όλο το Ν.Καβάλας και ξεχωρίζει για την ακομμάτιστη και ιδιαίτερη πορεία που χάραξε ο δημιουργός και εμπνευστής της Σταύρος Δεληγιάννης ο οποίος ήδη εκείνη τη χρονική περίοδο ήταν γνωστός  από τον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό που γεννήθηκε και πήρε την πρώτη ονομασία της Καβάλας και έχει έως σήμερα  ιδιαίτερη απήχηση στους ακροατές και ακροάτριες.

Το 2004 την εβδομαδιαία Νεάπολις έρχεται να συμπληρώσει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄ΝΕΑΠΟΛΙΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ  ΤΥΠΟΣ΄ η οποία αποτελεί τη πρώτη περιφερειακή εφημερίδα με οργανωμένα παραρτήματα σε Δράμα, Ξάνθη. Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη,  με πλούσια Περιφερειακή ειδησεογραφία γεγονός που την καθιστά πρωτοπόρα καλύπτοντας τις ανάγκες ενημέρωσης των αναγνωστών  στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Τον Περιφερειακό ρόλο του εντύπου ενίσχυσε η παρουσία της έγκριτης Δραμινής δημοσιογράφου η οποία ανέλαβε την Διεύθυνση Σύνταξης κ.Ειρήνης Τριανταφυλλίδου, η παρουσία της οποίας συντέλεσε στην επιτυχία του εκδοτικού εγχειρήματος. Τα τελευταία χρόνια η ΝΕΑΠΟΛΙΣ στα πλαίσια της διασυνοριακής συνεργασίας έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την Βουλγαρική εφημερίδα ΧΡΟΝΙΚΑ και  διευρύνει καθημερινά το κύκλο των αναγνωστών της καταρρίπτοντας τα σύνορα συμβάλλοντας στην ενημέρωση των δύο λαών.

Σήμερα το NEAPOLIS MEDIA GROUP διαθέτει τον Ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ 90.8 που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλες τις ηλικίες και την ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΝΕΑΠΟΛΙΣ και την ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΥΠΟ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s